Courier Services

Η  Δελατόλας Ταχυμεταφορική Ε.Π.Ε προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες courier στους πελάτες της με παραδόσεις express  επόμενης εργάσιμης ημέρας για τα αστικά κέντρα και παραδόσεις στον συντομότερο δυνατό χρόνο σε απομακρυσμένες περιοχές.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ (ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ)*

ΠΕΡΙΟΧΗ COURIER SERVICESEXPRESS SERVICES**
ΑΤΤΙΚΗ1ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ
ΝΟΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ1ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ
ΠΑΤΡΑ1ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ
ΚΡΗΤΗ1ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ**1 έως 2ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ**1 έως 3ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ

*Αφορά τα αστικά κέντρα νομών
**Αφορά διανομή εντός ορίων πόλης

Economy Services

Βασικές Υπηρεσίες

 • Next day Β2Β παραδόσεις
 • Next day B2C παραδόσεις
 • Αυθημερόν Β2Β & B2C παραδόσεις

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ (ΣΕ ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ)*

ΠΕΡΙΟΧΗECONOMY SERVICES
ATTIKH1-2
NOMΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ1-2
ΠΑΤΡΑ1-2
ΚΡΗΤΗ1-2
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ**1-3
ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ**1-5

*Αφορά τα αστικά κέντρα νομών
**Αφορά διανομή εντός ορίων πόλης

Οι βασικές υπηρεσίες μας αφορούν στην παραλαβή μεταφορά και παράδοση των δεμάτων και αποστολών σας μεγάλου βάρους ή όγκου μέσω Πανελλαδικού δικτύου μας σε παραλήπτες ανά την Ελλάδα.

Next day Β2Β παραδόσεις. Για παραδόσεις των δεμάτων και αποστολών σας μεγάλου βάρους ή όγκου από την επιχείρηση σας προς άλλες επιχειρήσεις ή καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Next day B2C παραδόσεις. Για παραδόσεις των δεμάτων και αποστολών σας μεγάλου βάρους ή όγκου από την επιχείρηση σας προς ιδιώτες σε όλη την Ελλάδα (ecommerce αποστολές).

Αυθημερόν Β2Β & B2C παραδόσεις. Για παραδόσεις των δεμάτων και αποστολών σας μεγάλου βάρους ή όγκου με αυθημερόν παραλαβή και παράδοση εντός της ίδιας πόλης σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δείτε τον πίνακα με περιοχές και χρόνους παραδόσεων.

Πρόσθετες υπηρεσίες

 • Υπηρεσίες Αντικαταβολής
 • Υπηρεσίες πρωινών παραδόσεων και δέσμευση ώρας
 • Παραδόσεις των αποστολών σας σε χρονικά πλαίσια (2ωρα)
 • Υπηρεσία παράδοσης Σάββατο
 • Υπηρεσία Συσκευασίας
 • Υπηρεσία Αποστολής SMS

Υπηρεσίες Αντικαταβολής. Για παράδοση των δεμάτων και αποστολών σας μεγάλου βάρους ή όγκου με είσπραξη την αξίας των προϊόντων σε μετρητά ή επιταγή και με άμεση απόδοση της μέσω τραπέζης

Υπηρεσίες πρωινών παραδόσεων και δέσμευση ώρας. Για παράδοση των αποστολών σας σε πρωινές ώρες έως τις 10:00

Παραδόσεις των αποστολών σας σε χρονικά πλαίσια (2ωρα). Η υπηρεσία παρέχεται σε συγκεκριμένες περιοχές.

Υπηρεσία παράδοσης Σάββατο. Παραδόσεις αποστολών τα Σάββατα όταν σας προκύπτει η ανάγκη εκτός καθημερινών

Υπηρεσία Συσκευασίας. Για μεταφορές εμπορευμάτων που χρειάζονται συσκευασία την οποία αναλαμβάνουμε εμείς για εσάς

Υπηρεσία Αποστολής SMS. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής sms στους παραλήπτες για ενημέρωση του δίωρου παράδοσης της αποστολής τους (καθώς και με τα στοιχεία επικοινωνίας του διανομέα σε περίπτωση που επιθυμούν να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί του).

 

Ειδικές υπηρεσίες

 • Rent a van
 • Cross docking smart deliveries
 • City Logistics
 • E-commerce (e-shop)

Rent a Van. Η Δελατόλας Ταχυμεταφορική Ε.Π.Ε πρωτοπορεί και παρέχει ενοικίαση Van με οδηγό για μεταφορές πελατών με μεγάλες ανάγκες. Ο στόλος της Δελατόλας Ταχυμεταφορική περιλαμβάνει 2 είδη van για να εξυπηρετήσουμε οποιαδήποτε ανάγκη σας.

Cross docking smart deliveries. Η λύση, τόσο για τις αλυσίδες λιανικής, που έχουν την ανάγκη για ολοένα συχνότερη παράδοση όσο και για τους προμηθευτές αυτών των σημείων είναι η υπηρεσία Cross Docking – Smart Deliveries της Delatolas Express Cargo.

Το κύριο χαρακτηριστικό του cross docking είναι η άμεση μεταφόρτωση αντί της αποθήκευσης. Οι cross docking εγκαταστάσεις μας αποτελούν ένα ενδιάμεσο κόμβο στο δίκτυο διανομής σας και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για την μεταφόρτωση των εμπορευμάτων σας από τα φορτηγά των προμηθευτών σας και την αποστολή τους στου τελικούς παραλήπτες. Σε αντίθεση με τους υπολοίπους τρόπους αποθήκευσης σε αυτή την περίπτωση τα εμπορεύματα σας δεν αποθηκεύονται με αποτέλεσμα να έχουμε μηδενικό ή σχεδόν μηδενικό απόθεμα.

Είναι δεδομένο λοιπόν ότι ανατρέπονται οι ισχύουσες οικονομίες κλίμακας, πριν σκεφτείτε να επενδύσετε σε πιο ευέλικτο στόλο διανομής, τρόπου λειτουργίας κ.λπ., μειώστε τα πάγια έξοδα και κάντε τις υπηρεσίες διανομής και εφοδιασμού των σημείων outsourcing στην Delatolas. Αποδεσμευτείτε από υποστηρικτικές για την επιχείρησή σας δραστηριότητες και εστιάστε στις κυρίως δραστηριότητες της επιχείρησής σας. Ελάτε στους ειδικούς.

City Logistics. Η DELATOLAS COURIER παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις αποθήκευσης και διανομής με δυνατότητα είτε μακροπρόθεσμης είτε προσωρινής αποθήκευσης (EXPRESS LOGISTICS).
Οι εγκαταστάσεις μας τηρούν όλες τις σύγχρονες μεθόδους και διαδικασίες αποθήκευσης με εξειδικευμένο προσωπικό, πλήρη μηχανογράφηση και απόλυτη ασφάλεια ώστε να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας.
Σε συνεργασία και με την DELATOLAS EXPRESS CARGO διαθέτουμε αποθηκευτικούς χώρους στις περιοχές Ασπροπύργου, Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Οινοφύτων και Θεσσαλονίκης πάνω από 5.000τμ κοντά σε οδικές αρτηρίες και σε σημεία άμεσης προσέγγισης.

E-COMMERCE. Η DELATOLAS COURIER με τη ταχύρυθμη ανάπτυξη του ηλεκτρονικού εμπορίου και αντιλαμβανόμενη τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του συγκεκριμένου καναλιού, δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την εξυπηρέτηση και διανομή των e-shop πελατών.
Με συστήματα ηλεκτρονικής παρακολούθησης αποστολών (track&trace), αποστολή sms στους παραλήπτες, ολοκληρωμένης μηχανογραφικής υποστήριξης και διευρυμένου ωραρίου διανομών καλύπτουμε πλήρως οποιαδήποτε διανομή e-commerce. Εξειδίκευση σε εταιρείες:
-Καλλυντικών
-Παραφαρμακευτικών προϊόντων
-Ιατροτεχνολογικών προϊόντων
-Κινητής τηλεφωνίας
-Γραφικής Ύλης
-Εμπορίου χαρτικών
-Πληροφορικής
-Ηλεκτρονικών – Ηλεκτρολογικών υλικών
-Υδραυλικών υλικών
-Ειδών Υγιεινής
-Εμπορίου Χονδρικής
-Τουριστικών ειδών

*Πολύ σύντομα η εταιρεία μας θα έχει τη δυνατότητα εξυπηρέτησης εταιρειών με φαρμακευτικά προϊόντα.